Spraakmakend koppel gooit handdoek in de ring in Gestrand op Honeymoon Island (2024)

Ga naar de inhoud

Bruidstranen

Gestrand op Honeymoon Island Beeld © RTL

Bruidstranen in de nieuwe aflevering van 'Gestrand op Honeymoon Island'. Ook Patrick en Roza besluiten om huiswaarts te keren. Nadat ze trouwden, ontdekten de twee op het onbewoonde eiland allesbehalve een match made in heaven te zijn. Flinke discussies en meningsverschillen zorgden ervoor dat het stel nu de handdoek in de ring gooit.

"Als jij de stekker eruit wil trekken, dan doe je dat. Your loss"

Vrijwel direct nadat het stel aankwam op het onbewoonde eiland, liepen de spanningen op. Toen de twee gesprekken voerden over relaties, bleek dat ze niet op één lijn zaten. Patrick benadrukte het belangrijk te vinden om jezelf te zijn in een relatie en op voorhand geen verwachtingen te hebben. "Je aanpassen aan iemand is niet goed, je moet iemand vinden die bij je past en niet iemand vormen naar jouw wensen", aldus Patrick. Roza kon zich daar niet in vinden, maar wilde ook niet delen wat zij dan precies voor ogen had.

Daarnaast ergerde Roza zich flink aan het gestuntel van Patrick bij het maken van een kampvuur. Ze wil graag een man die haar overtreft in alles wat ze doet. Uiteindelijk lukte het haar wel om het kampvuur aan te steken en daardoor raakte ze nog meer gefrustreerd. De eerste scheurtjes in het huwelijk werden hierdoor al zichtbaar.

Lees ook: 'Deze koppels gaan het niet redden in Gestrand op Honeymoon Island'

De ruzies gingen van kwaad tot erger en de twee realiseerden zich maar al te goed dat het geen match made in heaven was. Roza kreeg bovendien het idee dat Patrick de tijd met haar aan het uitzitten was. Voer voor een nieuwe discussie. "Als jij de stekker eruit wilt trekken, dan doe je dat. Your loss", beet ze haar kersverse echtgenoot fel toe.

Als in de vijfde aflevering een kist aanspoelt met daarin een brief waarin staat dat ze een keuze moeten maken, zijn Patrick en Roza het erover eens dat de koek op is. "Ik denk dat wij het wel weten", concludeert Patrick. Roza biedt haar excuses aan voor als Patrick zijn strandhuwelijk met haar als 'uitzitten' ervoer en dat dat niet haar bedoeling was. Patrick verzekert haar ervan dat hij dit niet zo zag. Hij is blij met de kans die hij kreeg en trots op zichzelf en Roza voor het aangaan van dit avontuur. Ook bewondert hij zijn toekomstige ex-vrouw om hoe zij in het leven staat. "Maar toch vond je het afzien met mij", besluit Roza gepikeerd.

Lees ook: Irritaties tussen Patrick en Roza uit Gestrand op Honeymoon Island lopen steeds hoger op

Roza wil niet veel meer woorden aan hun gestrande huwelijk vuil maken. "Sorry dat ik het was", zegt ze, waarna ze afdruipt. Ze biedt wederom haar excuses aan dat het 'afzien' was voor Patrick, die opnieuw duidelijk probeert te maken dat de vork heel anders in de steel zit. Met veel moeite poogt hij haar ervan te overtuigen dat hij heel dankbaar is voor het avontuur. "Jij hebt bepaalde dingen ingevuld en bepaalde woorden verdraaid."

Het stel zet uiteindelijk een rode vlag in het zand, waarmee ze aangeven dat hun avontuur voorbij is. Een emotioneel moment, want ze hadden het allebei liever anders gezien.

Gestrand op Honeymoon Island

01:36

Lees ook: Déze vijf koppels doen mee aan de exotische datingshow Gestrand op Honeymoon Island

Patrick en Roza zijn niet het enige stel waar de irritaties al langer hoog oplopen. Nu barst ook de bom tussen Jesta en Steve. Jesta ergert zich mateloos aan de soms grove grappen van Steve. In deze nieuwe aflevering voelt ze sterk de behoefte om een moment voor zichzelf te nemen, nadat hij meerdere malen volgens haar vervelende geintjes maakt. Ze loopt weg van de situatie om 'even tot tien te tellen' en besluit daarna het gesprek aan te gaan. Of dit huwelijk ook gaat barsten, is nog even de vraag.

Beelden van de eerste momenten in Gestrand op Honeymoon Island bekijk je hieronder. Elke zaterdag verschijnt er een nieuwe aflevering bij Videoland.

Vreugde en verdriet op eerste beelden Gestrand op Honeymoon Island

00:38

Net binnen

Meer nieuws

Gerelateerde artikelen

Power Couple Monica Geuze presenteert nieuwe realityshow met bekende koppels
Leuk, Meis! Sylvie Meis presenteert VIP-versie van Duitse Love Island
The tea is piping hot Naomi rekent af met Love Island-deelnemers: 'Hoef ik niet meer te zien'
Nie EOTBang Luca uit EOTB kreeg online doodsbedreigingen: 'Doet me niks'
Ten(sen) years Caroline Tensen 10 jaar getrouwd: 'Prachtige, liefdevolle jaren'
One happy family Familie Jelies druk met voorbereidingen op hereniging met dochters
Spraakmakend koppel gooit handdoek in de ring in Gestrand op Honeymoon Island (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lilliana Bartoletti

Last Updated:

Views: 5251

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lilliana Bartoletti

Birthday: 1999-11-18

Address: 58866 Tricia Spurs, North Melvinberg, HI 91346-3774

Phone: +50616620367928

Job: Real-Estate Liaison

Hobby: Graffiti, Astronomy, Handball, Magic, Origami, Fashion, Foreign language learning

Introduction: My name is Lilliana Bartoletti, I am a adventurous, pleasant, shiny, beautiful, handsome, zealous, tasty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.